16 d’abril, 2014

Beques Carnet Jove Connecta't a l'Enginyeria

Fa uns dies em va arribar informació sobre unes beques del Carnet Jove. Espero que sigui del vostre interés!

La Beca Carnet Jove Connecta't a la Enginyeria és una de les onze beques que llança el Carnet Jove aquest 2014 amb l'objectiu de promoure la participació i inserció dels joves al món professional. 

Aquest mes s'ha obert el període d'inscripció a les Beques Carnet Jove 2014, de les quals, la Beca Connecta't a la Enginyeria ofereix una estada formativa d'un any en una empresa referent del sector, Aqualogy Development Network (grup AGBAR) amb una dotació de 12.000€. 

La convocatòria ja és oberta als titulars del Carnet Jove que tenen entre 16 i 30 anys fins al 28 de maig de 2014. 
Els joves seleccionats col·laboraran amb empreses de referència en el món de la informació, el disseny, les tecnologies, l'enginyeria i la comunicació amb beques d'entre 5000 i 12.000€ per un termini d'un any. 

En el cas de la Beca Carnet Jove Connecta't a la Enginyeria, la persona seleccionada farà tasques conjuntes amb el Departament de Gestió del Coneixement, dins de l'àrea de Gestió i Transferència del Coneixement d'Aquology Development Network.

Per conèixer el total d'onze beques Carnet Jove Connecta't 2014: 
http://www.carnetjove.cat/beques_connectat

Període de sol·licitud i requisits

Les sol·licituds s’hauran d’acompanyar de projectes i treballs que els joves aspirants hagin desenvolupat anteriorment en la modalitat de beca a la qual opten. 
Durant els 4 mesos posteriors al tancament de cada convocatòria, es resoldran i es comunicaran les adjudicacions de les beques a les persones beneficiàries. L’inici de l’estada de la persona becada a les diferents empreses col·laboradores serà pels volts del setembre de 2014 (juliol en el cas de la Beca CJ Connecta't a la Fotografia) i s’allargarà durant un any. 

Inserció professional i casos d’èxit

Entre els més de 50 joves que han gaudit d’aquesta beca n’hi ha que han assolit un èxit professional molt remarcable durant i després de la seva estada a l’empresa. És el cas de l’enginyer de telecomunicacions Carlos Alberto Reyes (Barcelona, 1987) que mitjançant la beca Carnet Jove va col·laborar amb Aquology el 2013 i s’ha integrat al departament d’I+D de l’empresa.

Altres casos destacats són el guionista Xavi Cazorla, el fotògraf Albert Jódar i els dibuixants Aleix Saló, Raquel Córcoles i Marta Rabadán.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Copyright Text

"Bon Dia Ciència"